Stěhovaní levně Praha
Volejte nonstop 723 123 100

Vyklízení nemovitostí

S vyklízením nemovitostí máme mnohaleté zkušenosti a jsme schopni se naprosto přizpůsobit Vaším požadavkům. Pracujeme včetně víkendů a svátků a to za běžné ceny, tedy bez příplatků. Vyklízíme byty, domy, půdy, sklepy, sklady a další druhy objektů. Samozřejmostí je ekologická likvidace veškerého odpadu, který v rámci vyklízení nemovitostí odvezeme.

Vaši nemovitost vyklidíme profesionálně

Doporučujeme prohlédnout sekci „Reference“ od našich spokojených zákazníků.

Pracujeme čistě

V rámci vyklízení si dáváme velký pozor na to, abychom neznečistili prostory, přes které vyklizený odpad přenášíme. Pokud se tak stane, vše uklidíme a dáme do původního stavu. Spokojenost klientů je pro nás prioritou, vyklízení jsme schopni provádět i ve večerních hodinách a to velice diskrétně. To stejné platí i o likvidaci pozůstalostí, vše zrealizujeme na klíč od A do Z, postačí, když nám předáte klíče od nemovitosti.

Vyklidíme vše

Vyklízíme kompletní vybavení bytů včetně nábytku a elektrospotřebičů. Vyklidíme stavební odpad, suť a firmy zbavíme prošlých archivů či zastaralého technického vybavení. Vyklízíme i těžká břemena. Dosloužilo Vám doma pianino nebo kopírka v kanceláři? Pro nás žádný problém, disponujeme manipulační technikou pro práci s těžkými břemeny.

Jak spolupráce funguje

V rámci stěhování i vyklízení je vždy na prvním místě vyplnění kontaktního formuláře, na jehož základě Vás budeme kontaktovat zpět. U vyklízení je vždy ideální aby Vás bezplatně navštívil náš technik, který je schopen po revizi požadavků a zhodnocení náročnosti zakázky stanovit postup prací vč. jejich harmonogramu. Na základě osobní prohlídky prostor jsme schopni stanovit také cenu za práce a likvidaci odpadu.

 

Jsme tu pro Vás!

  • Vyklízíme 7 dní v týdnu/ 24 hodin denně
  • Vyklízíme profesionálně a spolehlivě
  • Kilometrovné po Praze neúčtujeme
  • Preferujeme individuální přístup
  • Jsme tu i pro anglicky hovořící klienty
  • Svátky a víkendy bez příplatku
  • Pracujeme čistě a diskrétně
  • Konzultace i cenová nabídka zdarma

    Uklidíme po nepřizpůsobivých nájemnících

    Se situacemi kdy nájemníci nechají po vystěhování majiteli v bytu doslova spoušť, se bohužel setkávám často. Všechny věci těchto nepřizpůsobivých občanů včetně poškozeného či zničeného vybavení jsme schopni vyklidit. Je-li potřebná rekonstrukce prostor, jsme schopni rozeprat a vyklidit také umakartová jádra bytů či odvést suť po bouracích pracích. Vyklízíme také nepořádek a po tzv. sběračích. Mnohokrát jsou byty v jejich užívání zaskládány nasbíraným harampádím až po strop.

     

Stěhovaní levně Praha 723 123 100
Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.
Stěhovaní levně Praha

Orientační ceník

1+1
od 2000 Kč
3+1
od 3000 Kč
5+1
od 6500 Kč
Office
od 2000 Kč
Doprava
od 550 Kč
Stěhovaní levně Praha
Pojištění

Vaše věci jsou po celou dobu stěhování pojištěny až do výše: 2 000 000 Kč
Nadace Leontýnka Firma Stěhování levně Praha pravidelně přispívá na účet nadaci Leontinka.