Stěhovaní levně Praha
Volejte nonstop 723 123 100

Kam s věcmi, které vám na půdě překáží?

Máte na půdě spoustu věcí, které už dávno nepotřebujete? Nebo jste koupili dům a po předchozích majitelích vám zůstala půda přecpaná harampádím? Pak určitě řešíte, kam se všemi těmi věcmi, pro které nemáte využití.

Kam s věcmi na půdě?

To je otázka, kterou si položí asi každý, kdo má půdní prostory nacpané k prasknutí věcmi, které jednoduše nechce. Nepořádek se mnohdy střádá léta, protože je nechvalným zvykem odnášet na půdu vše, co se nám přestalo hodit. „Tam se to přece ztratí,“ říkáme si častokrát, nebo nám hlavou proběhne ta myšlenka, že na půdě ty věci nikomu překážet nebudou.

Jenže co když ano? Co když se rozhodnete půdu začít využívat jinak, třeba ji budete chtít zrekonstruovat na další pokoj. Kam pak se všemi věcmi, kterých je plná půda?

Stěhování levně Praha

Nechte si půdu vyklidit

Existuje služba známá jako vyklízení půd. Už samotný název napovídá, že je přesně tím ideálním řešením pro ty z vás, kteří máte půdu plnou zbytečností a nevíte, kam s nimi. Tato služba je prováděna odbornou firmou, která by měla mít nejen zkušenosti, ale také znalosti. Vyklízení půd je vhodné nejen tehdy, kdy chcete půdu připravit na rekonstrukci, ale i tehdy, kdy koupíte dům, kde je plná půda věcí po původních majitelích. Využít ji můžete také v případě, kdy se rozhodnete nemovitost prodat.

Nechte to na jiných

Vyklízení půdy nechte na profesionálech. Pozvěte si domů zkušenou firmu oprávněnou ke všem činnostem, které se pojí nejen se sběrem, ale také výkupem, tříděním, přepravou a skladováním odpadu. Taková firma je pak oprávněná k převzetí odpadu a jeho odvozu.

Vybírejte podle zkušeností a referencí. Přenechte nepříjemný úkol, který třeba už nějakou dobu odkládáte, protože se vám do něho jednoduše nechce, na někom jiném. Budete to mít bez práce, námahy a starostí.

Stěhovaní levně Praha 723 123 100
Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.
Stěhovaní levně Praha

Orientační ceník

1+1
od 2000 Kč
3+1
od 3000 Kč
5+1
od 6500 Kč
Office
od 2000 Kč
Doprava
od 550 Kč
Stěhovaní levně Praha
Pojištění

Vaše věci jsou po celou dobu stěhování pojištěny až do výše: 2 000 000 Kč
Nadace Leontýnka Firma Stěhování levně Praha pravidelně přispívá na účet nadaci Leontinka.