Stěhovaní levně Praha
Volejte nonstop 723 123 100

Pomůcky na stěhování, které byste neměli podceňovat

Čeká vás stěhování a už teď se toho děsíte? Spousta práce, chaosu a nepořádku – málokdo by se na stěhování těšil. Pokud si chcete tento úkol co nejvíce usnadnit, nepodceňujte pomůcky na stěhování, které vám mohou přijít vhod.

Co se může hodit?

Když se řekne pomůcky na stěhování, většina lidí si okamžitě vybaví krabice. Do nich většinou naskládáme vše, co chceme přestěhovat. V tom lepším případě si ještě krabice pečlivě označíme, abychom následně věděli, co se ve které z nich ukrývá – někdo ale krabice nepopíše a následně se diví, že když hledá jednu konkrétní věc, musí rozbalit třeba deset krabic, než ji najde.

Jsou ale i další pomůcky na stěhování, které se můžou hodit a co víc, které vám mohou stěhování usnadnit.

Stěhování levně Praha

Pomůcky na stěhování vám usnadní spoustu práce.

Chraňte své předměty

Na co byste neměli zapomínat je obalový materiál. Díky němu ochráníte své předměty před poškozením, ať už se bude jednat o porcelánovou čajovou soupravu po babičce nebo sbírku skleněných soch. Nechcete-li, aby se vaše věci během přemisťování z jednoho bodu do druhého poškodily, pak nelitujte času vynaloženého na jejich zabalení.

Popruhy usnadní práci

Kdo někdy stěhoval těžší předměty, jako třeba skříně, komody nebo sedací soupravu, ten jistě potvrdí, že se člověk velmi rychle zapotí. Zvláště pak v případě, kdy je cesta z bytu do stěhovací dodávky delší a vede třeba skrze schody a podobně. Každý těžší kousek se velmi rychle pronese a stěhování je o to náročnější.

Tehdy oceníte popruhy. Na první pohled obyčejná pomůcka, která vám ale může hodně pomoci a především usnadnit přemisťování těžších předmětů.

Vozíky a rudly

Nemusí jít jen o nábytek, ony i ty krabice plné knih a dalších věcí, které si chcete vzít s sebou, umí být pořádně těžké a ruce ihned začnou bolet. Proto se vám může během stěhování hodit i takový pomocník, jako je třeba rudl nebo speciální vozíky. S jejich pomocí přeci jen daleko snáze přemístíte nejen nábytek, ale i krabice a zkrátka vše, s čím se nechcete tahat.

Stěhovaní levně Praha 723 123 100
Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.
Stěhovaní levně Praha

Orientační ceník

1+1
od 2000 Kč
3+1
od 3000 Kč
5+1
od 6500 Kč
Office
od 2000 Kč
Doprava
od 550 Kč
Stěhovaní levně Praha
Pojištění

Vaše věci jsou po celou dobu stěhování pojištěny až do výše: 2 000 000 Kč
Nadace Leontýnka Firma Stěhování levně Praha pravidelně přispívá na účet nadaci Leontinka.