Stěhovaní levně Praha
Volejte nonstop 723 123 100

Demontáž nábytku před stěhováním

Postavili jste si vysněný dům nebo jste sehnali byt snů? Čeká vás stěhování z původního bydlení a nejspíš už nyní přemýšlíte, co všechno bude potřeba udělat. Pokud jste se již někdy v minulosti stěhovali, pravděpodobně se vaše myšlenky směřují k tomu, že si chcete tentokrát práci co nejvíce ulehčit. Co je opravdu nutné udělat? A co naopak ne? Při toku myšlenek a otázek vás pravděpodobně napadne, zda je nutná před stěhováním demontáž nábytku.

 

Stěhování levně Praha

Pokud si chcete ušetřit čas i práci

Neexistuje snad nikdo, kdo by rád sestavoval nábytek. Navíc takový, který už jednou sestavený byl. Je tedy jasné, že většina lidí bude chtít alespoň větší část nábytku ze své domácnosti přestěhovat ve smontovaném stavu. Ušetří si tím nejen čas na demontáž a opětovné namontování, ale pravděpodobně také nervy. Ne vždy je však hodné nechat nábytek v celku.

 

Je jasné, že se vám do demontáže skříní nebo postelí vůbec nechce. Není divu. Je to opravdu neoblíbená práce a rozhodně práce navíc. Jsou však situace, kdy se riskovat nevyplatí. V případě, že nábytek necháte v celku se může při stěhování snadno poškodit. Nehledě na to, že jeho stěhování bude o mnoho náročnější. Skříně v kuse jen tak někdo neunese a navíc budete muset řešit nejrůznější vytáčení v prostoru. A to poslední, co chcete je řešit ve starém bydlení urvaný roh. A stejně tak si jistě ihned při stěhování nechcete poškodit omítky v novém domově.

 

Pomoci může firma

Možná, že chápete, že demontáž nábytku je opravdu potřebná a důležitá, ale přesto se vám do ní z lenosti nebo časových možností nechce. Pak můžete o pomoc poprosit stěhovací firmu. Vždy je však nutné se na demontáži, případně i následné montáži domluvit předem, aby jste měli k dispozici dostatečné množství lidí dostatečnou dobu. Odborníci, kteří za vás nábytek demontují vám ušetří spoustu času a starostí. A vy si můžete být jisti, že se nábytek při stěhování nepoškodí, stejně jako nedojde k poškození objektů.

 

Nabízíme také fullservis

Chápeme, že nejen montování a demontování nábytku je obtěžující. Někdo na věci související se stěhováním nemá energii, někdo čas a jsou tací, kterým chybí obojí. To vůbec nevadí. Právě z toho důvodu jsme tu my a nabídka fullservisu. Jde o stěhování, při kterém se nemusíte opravdu o nic starat. Dokonce u stěhování nemusíte být ani fyzicky přítomni. Jedná se o takzvané stěhovací služby na klíč. V prvním kroku vše pečlivě zaevidujeme a potom sestavíme podrobné plány stěhování vaší domácnosti. Naši pracovníci za vás demontují veškerý nábytek a také se postarají o balení veškerých vašich věcí. Zabalí kuchyňské vybavení, křehké věci a klidně i vaše oblečení. Na novém místě věci opět umístí na své místo a nábytek smontují. Vy můžete jen přijet do nového a užívat si pohodu.

 

Pokud si přeci jen chcete své věci zabalit a vybalit sami, můžeme vám alespoň pomoci se stěhováním těžkých břemen jako jsou například trezory, nábytek nebo stroje. Se stěhováním hudebních nástrojů, těžkých soch, saun, klimatizací nebo kotlů máme opravdu bohaté zkušenosti. Před každým stěhováním navíc nabízíme bezplatnou prohlídku vlastním technikem. Nechte si pomoci s těžkými břemeny za přívětivou cenu. Buďte si jisti, že vždy vycházíme vstříc přání zákazníka.

 

Odstěhujeme nejen domácnosti

Stěhování se netýká jen domácností (bytů nebo domů). Čas od času dochází také ke stěhování firem nebo kanceláří. Také v tomto případě se na nás můžete bez problémů obrátit. Platí to samé, co u stěhování rodin. Můžeme vám nabídnout čistě stěhovací služby, ale také stěhování těžkých břemen, montáž a demontáž nábytku nebo stěhování na klíč. Záleží jen na vás, co vám bude vyhovovat.

 

Obáváte se toho, že nenajdeme společný termín? Bát se nemusíte. Pokud nechcete nijak narušit chod vaší firmy, můžeme se dohodnout na jejím přestěhování o víkendu nebo státním svátku. Nebudete přitom platit nic navíc. Pracovat budeme za stejnou částku, jako bychom stěhovali ve všední dny. Firmy jsme schopni stěhovat také v nočních hodinách nebo za provozu na etapy. Záleží jen na přání klienta.

 

Svolní jsme k mnoha variantám. Po domluvě vám můžeme poskytnout dokonce více stěhovacích vozů najednou, větší počet pracovníků. Pokud bude potřeba odvézt staré vybavení na sběrný dvůr nebo na jiné místo, není problém. Opravdu vše je na domluvě. Nemusíte se přitom bát, že by vás stěhování stálo majlant. Naši zaměstnanci mají dlouholetou praxi a pracují rychle a efektivně.  K tomu jim pomáhá také speciální vybavení. Proto jsme schopni dosáhnout opravdu nízké ceny.

 

Postaráme se opravdu o všechno. Vás bychom však rádi poprosili o jedinou věc. Ať už si vyberete jakoukoliv formu stěhování, zajistěte nám dostatečně velké parkovací místo v místě nakládky i vykládky. Velmi nám tím usnadníte práci.

Stěhovaní levně Praha 723 123 100
Zavolejte nám pro předběžnou kalkulaci
nebo rovnou zadejte poptávku a domluvte si detaily stěhování.
Stěhovaní levně Praha

Orientační ceník

1+1
od 2000 Kč
3+1
od 3000 Kč
5+1
od 6500 Kč
Office
od 2000 Kč
Doprava
od 550 Kč
Stěhovaní levně Praha
Pojištění

Vaše věci jsou po celou dobu stěhování pojištěny až do výše: 2 000 000 Kč
Nadace Leontýnka Firma Stěhování levně Praha pravidelně přispívá na účet nadaci Leontinka.